Firmafest

 

Møte opp

Velkomstdrink

Spise

Fyll

Dra hjem

 

Er dette gjennomgangsmelodien på dine firmafester?

Jan-André har brukt de siste 10 årene på å spesialisere seg på å løfte firmafesten til nye høyder.  Med å booke Jan-André til å underholde etter maten vil festen få ett annet utgangspunkt enn tidligere.

Han kan på forespørsel gjøre sin del av underholdningen tilpasset deres firma slik at det blir et personlig preg på det hele. Enten det er ønskelig med ren stand up, musiker eller en kombinasjon er opp til dere. De siste årene har han også blitt brukt til konferansier-oppdrag, hvor han syr sammen hele kvelden med den berømte røde tråden.

Konferansier, stand up og sang

Vi fikk gleden av å ha Jan-André som konferansier under middagen i forbindelse med lokale Geomatikk dager 2018 på Kongsberg.

Han var en ypperlig konferansier som spilte gitar og sang under middagen samt at han hadde en stand-up som var veldig bra. Etter middagen spilte han opp til litt dans som svingte bra nede i natt klubben.

Det var mye fin musikk og behagelig høyt slik at vi også kunne prate sammen samtidig som han spilte. Vi gjorde bare en feil og det var at vi avtale at han skulle avslutte for tidlig, han burde spilt 1 time lenger.

Lasse Mederud - Geomatikk

Stand up KS

Jan-André gjorde en hyggelig kveld komplett for 75 personalledere i Buskerud, Telemark og Vestfold.

Han fremstår som en improvisasjonens mester, full av overraskende innspill og kommentarer.  Vi ble sjarmert og underholdt av hans uhøytidelige og selvironiske stil og måten han involverte sitt publikum på.  Vi hygget oss stort over hans verbale krumspring og musikalske evner og skulle bare ønske vi  kunne ha gitt ham mere tid!

Anbefales!

Liv Dolven - KS BTV

Underholdende

Vi er veldig fornøyd med din opptreden – både humoren og musikken, og spesielt imponert over hvordan du håndterte innspill og utspill fra publikum. Det var mye latter, og vitsene passet perfekt for vår gruppe.

Vil også fremheve at du er pålitelig og fleksibel, og det gjør det også enkelt å anbefale deg til andre.

Tina Skarheim - Spesialrådgiver KS

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.